El projecte “Connectant Emocions” de Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris rep un reconeixement especial per part de la Federació Internacional d’Hospitals per la seva iniciativa davant la CoVid19.

Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris ha rebut un reconeixement especial per part de la Federació Internacional d’Hospitals (IHF) en el marc de la convocatòria “Beyond the Call of Duty Covid 19” pel seu pla d’acció de resposta davant la CoVid19.

“Connectant Emocions” és un projecte que promou els contactes familiars a través de videotrucades entre els pacients ingressats i les seves famílies. Igualment permet donar una informació bàsica i quotidiana a les famílies sobre l’estat del seu familiar ingressat, reduint l’angoixa que produeix no poder visitar-lo.

Volem des d’aquí felicitar els professionals i voluntaris de la nostra entitat que gràcies a la seva creativitat i compromís treballen per reduir el sentiment de soledat de les persones ingressades així com la incertesa dels familiars en no poder-los visitar a causa de la pandèmia per Covid19.

El programa de la Federació Internacional d’Hospitals Beyond the Call of Duty per la Covid19 està patrocinat per l’Hospital Ashikaga de la Creu Roja Japonesa – Grup Nikken i la Federació Internacional d’Associacions i fabricants de productes farmacèutics (IFPMA)

La llista completa d’hospitals reconeguts es pot trobar al següent enllaç: https://www.ihf-fih.org/beyond-the-call-of-duty-for-covid-19/organizations/