Avís Legal

Informació general

En compliment del que estableix la llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació els hi comuniquem la següent informació:

El lloc web www.sjdsse.cat és un domini en internet de titularitat de Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada, situat a la localitat d‘Esplugues de Llobregat.

Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada és un centre assistencial pertanyent a l‘Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, que figura inscrita amb el número 2133 en el registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.

Les dades de contacte son les següents:

Carrer Via Augusta, 66-70
08950 Esplugues de Llobregat
Telèfon 93.470.64.12

Correu electrònic: info@sjdsse.cat

Ús i serveis del web site

L‘usuari podrà triar en quin idioma (català, castellà) vol accedir als continguts de la web, així com la gestió de tots els serveis que en ell s‘hi ofereixen.

L‘usuari es compromet a fer un ús diligent de la web site i dels serveis accessibles des de el mateix i a no utilitzar els serveis o informacions contingudes en la web per a desenvolupar activitats contraries a les lleis, a la moral i a les bones costums, a l‘ordre públic i, en general, a fer un ús adequat al present avis legal.

Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada podrà interrompre temporalment o definitivament, segons els seu bon criteri, l‘accés al lloc web, així com la prestació de qualsevol o de tots els serveis que es donen a traves del mateix, en qualsevol moment i sense previ avís.

Continguts

Aquestes pàgines web tenen per finalitat facilitar el coneixement de les activitats i serveis que realitza Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada. Així mateix, Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada es reserva el dret a fer, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions dels continguts i presentació del seu lloc web.

La informació continguda en aquesta web es de caràcter divulgatiu, per tant, Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada no assumirà cap responsabilitat sobre l‘ús inadequat dels continguts del seu lloc web.

Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada facilita en aquest web site, links a pàgines web d‘altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d‘aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines és sempre informativa, i en cap cas assistencial.

Propietat intel·lectual i industrial

Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada es titular dels drets de Propietat Intel·lectual e Industrial de la totalitat dels continguts d‘aquesta web site. En qualsevol cas, Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada disposa de la corresponent autorització per donar l‘ús que consideri convenient als seus continguts.

Està prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la posada a disposició del públic en general qualsevol altre forma d‘explotació de tots o part dels continguts d‘aquesta web site, així com del seu disseny. Aquets actes d‘explotació nomes podran esser realitzats amb autorització expressa de Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada i sempre que es faci referència explicita a la titularitat de Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada dels drets de Propietat Intel·lectual.

Està prohibit realitzar, sense el consentiment previ de Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada, qualsevol manipulació o alteració d‘aquesta web site. Conseqüentment, Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada no assumirà cap responsabilitat derivada, o que pugues derivar-se, de dita alteració o manipulació per part de tercers.

Limitació de responsabilitat

D‘altra banda, la informació, software, productes i serveis inclosos en, o disponibles a través del lloc web Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada, poden contenir inexactituds o errades tipogràfiques. Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada i/o els seus proveïdors poden realitzar en qualsevol moment modificacions o millores al lloc web.

En cap cas, Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada i/o els seus proveïdors seran responsables de cap dany directe, indirecte, punitiu, incidental, especial, conseqüent o qualsevol tipus de dany incloent, sense limitacions, danys per pèrdua d‘ús, de dates o de beneficis sorgits de l‘ús o d‘alguna manera relacionats amb l‘ús o rendiment del lloc web de Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada, amb la demora o la impossibilitat d‘ús del lloc web o els seus serveis relacionats, la provisió o errada en la provisió de serveis, o per qualsevol informació, software, productes, serveis i gràfics relacionats obtinguts a través del lloc web Sant Joan de Deu Serveis Sociosanitaris, Fundació Privada, o d‘alguna manera sorgits a partir de l‘ús del seu lloc web.