El jardí terapeutic ja és una realitat

El divendres dia 30 de novembre es va completar el segon projecte de la plataforma implica-t i el jardí terapèutic ja és una realitat.
L’èxit, més que mai, és fruit d’un esforç col·lectiu: el projecte ha comptat amb el suport de més de 40 donacions d’empreses i particulars i la col.laboració especial d’Agrupació AMCI d’Assegurances i Reassegurances SA, el CET Intecserveis, Agrícola de Llobregat, Bruc Jardí, Jardiland i l’arquitecte Joan Enric Carbonell.
El muntatge final del jardí, que va ser inaugurat oficialment pel Germà Provincial Pasqual Piles, el van fer 20 voluntaris corporatius d’Agrupació i els usuaris dels Serveis Socio-Sanitaris en una gran festa de solidaritat i participació.

Teràpia Assistida amb Gossos

Aquest dilluns 5 de maig de 2014 començarà una nova activitat pels usuaris de Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels usuaris a través de les sessions de teràpia assistida amb gossos i la realització d’activitats amb els mateixos.

L’equip d’Aitag consta d’1 Psicòloga Experta i Tècnica en Intervencions Assistides amb Gossos (IAG) , l’ Alexandra Gaya Folguera, 1 tècnica en IAG, la Núria Román Vivancos i 2 gosses de teràpia, la Piula i l’Alice.
Cada dilluns, de 16 a 19 h 30, usuaris dels diferents recursos de SJD-Serveis Sociosanitaris (Llarga Estada i Mitja Estada), podran beneficiar-se d’aquestes sessions.

Ampliació de l’hospital de Dia

El set de novembre hem inaugurat l’ampliació de la zona d’Hospital de Dia. La dotació d’uns espais més amplis aportarà més confort a la realització de les activitats desenvolupades a l’unitat , permetrà l’entrada de nous pacients i així fer possible el creixement del nombre d’usuaris del recurs. A l’acte d’inauguració hi han participat els usuaris d’Hospital de Dia que han manifestat la seva satisfacció per la millora. Aquesta actuació s’emmarca dins de l’objectiu per aconseguir implantar un nou model de gestió integrat dins del Pla Estratègic de la Fundació.